Statements

Peter van der Heijden (Directeur NPS Diesel)
“Gaby heeft het talent om mensen in hun werkomgeving op een hele ontspannen manier vast te leggen op foto. Foto’s met gevoel en diepgang.
Bij NPS Diesel is op deze manier “de mens” achter/voor de machine door haar prachtig in beeld gebracht.”

Janneke Hermans (Fyzzio)
“Gaby werkt efficiënt en is praktisch ‘onzichtbaar’ tijdens het fotograferen. Ze floreert ook in lastig fotografeerbare omstandigheden zoals op donkere of drukke locaties. Haar foto’s raken altijd precies de juiste snaar!”

Chris Janssen (MakingUp)
“Gaby weet met haar frisse en creatieve kijk een prachtig beeldverhaal te maken, waardoor woorden overbodig zijn.  Zij weet met beeld precies te verwoorden wat er speelt.
Daarnaast is het een heel fijn mens om mee samen te werken!”

Mieke Grooten (4art inspiration magazine)
“Samenwerken met Gaby is inspirerend en verfrissend. Ze loopt over van de ideeën, werkt snel en stopt pas als het eindresultaat helemaal goed is.”

Karin van der Aa (van der Aa Consultancy)
“Gaby denkt écht in beelden. Ze observeert je terwijl je iets over jezelf en je bedrijf vertelt. Jouw woorden en jouw energie vertaalt zij vervolgens in kleur, vorm en sfeer.”

Linda Groothuijse (Freelance tekstschrijver en redacteur)
“Gaby is een goede en enthousiaste fotograaf, die subtiel te werk gaat. Ik hoop vaker met haar te mogen samenwerken!”

Albert Zeeman (ID-Tank)
“Het is heerlijk werken met Gaby. Gaby laat de situatie voor de ideale foto gewoon ontstaan. Zonder gedoe of strikte regie. Het resultaat is authentiek en altijd met een eigen signatuur qua licht.”

Sabine Vekemans (Inbalansmama)
“Heel bijzonder hoe Gaby met haar camera de kracht en passie van mensen weet te vangen en verbeelden. Ik ben vaak niet tevreden over foto’s van mij. Na de portretten die Gaby maakte kreeg ik complimenten als: ‘heel krachtig’, ‘mooi’ en zelfs ‘a natural beauty’.”

En met Gaby samenwerken voor Herberg Het Volle Leven is altijd een feestje. “Ze inspireert en zoekt net zolang totdat ze het hart van deze bijzondere plek vindt en kan vastleggen in prachtige reportages. En daarbij is ze gewoon een heel fijn mens.”

Renata Vis (Productie ’t Bosch Mysterie)
“Gaby werkt authentiek en weet de persoon daadwerkelijk vast te leggen.” 

Sophie Peels (Jeugd – vriendin Doris ‘Rondom rouw’)
“Gaby werkt heel persoonlijk en probeert echt weer te geven waar het om draait. De foto’s zijn echt prachtig, en als je alles bij elkaar ziet lijkt het gewoon te kloppen.” 

Auke van de Kerkhof (AUKE Praktijk Beeldende Therapie)
“Ik vind de foto’s van Gaby licht, sfeervol en sprekend. Gaby is enthousiast en meedenkend. Ze bezit de kunst een veelzeggend detail vast te leggen maar je ook het geheel te laten zien.”

Noortje Cremers (Loopbaan adviseur Cremers Coaching & Advies)
“Gaby is iemand die op een andere, verrassende wijze naar een situatie of probleem kan kijken. Ze stelt zich als een gelijkwaardig partner op en houdt de kwaliteit hoog. Bij het realiseren van een product laat ze een groot inlevingsvermogen en veerkracht zien. Na afloop heb je iets in handen wat echt bij je past. Door haar jarenlange ervaring en brede netwerk kan ze bijna alles tot een prachtig eind brengen.”

Marlies Germanus (Cultureel Producent)
“Gaby is een rustige en doortastende vormgeefster die vrij snel de weg inslaat waar je heen wilt. Dat voelt super goed. Het feit dat ze daarnaast super goed kan fotograferen maakt het plaatje helemaal compleet. Fijn werken met haar.”

Jolanda Weterings (SuperOffice Benelux)
“Fotografie die leeft en laat zien wie je bent, dat is fotografie van Gaby.”

Maurice Felten (FELTEN WCS)
“Simi-click ontwerpt/verbeeldt voor ons wat wij in beeld willen brengen. Industrieel en professioneel waarbij met weinig woorden veel wordt verteld. Gaby is voor ons een sparringpartner met een eigen visie hoe iets in beeld gebracht moet worden. Oog voor detail, oog voor de doelgroep en oog voor de klant. Gaby bedankt.”

Sonja Wassenberg (SIS Start in Stijl)
“Al bij de voorbereidingen voel je dat het Gaby gaat lukken om de essentie vast te leggen. Gaby maakt zichtbaar waar het om gaat.”

Marco Baaijens  (vader Romke)
“Eerlijk, creatief, enthousiast, behendig en analytisch.”

Yt van der Ploeg (Herberg ’t Volle Leven)
“Gaby weet je als persoon zoals je bent op de gevoelige plaat vast te leggen: oog voor detail, in staat om een ontspannen sfeer neer te zetten en down to earth.”

Carmen Beekwilder (Docente Spaans)
“Een fotografe met oog voor de mens achter het beeld.”